Nä nu blommar löken

Såg precis på Oceans Eleven och märkte att Brad Pitt och gänget dricker Ramlösa. Ja där ser man.




Ett mysigt litet hemmaspa

Ja, det tänkte jag när jag först tappade upp badvattnet ikväll. Tända lite ljus, skrubba bort lite döda hudceller och annat trevligt. I vattnet hade jag även i lite badolja för att riktigt götta till mig. Allt är frid och fröjd tills jag råkar kötta sönder benet med rakhyveln. Rätt i knävecket. Chocken infinner sig först när jag ser att hela benet täcks med ett helt jävla niagarafall med hemoglobin och jag inser att jag måste vidta åtgärder.
Gör ett tappert försök att graciöst förflytta min oljiga lekamen till toalettpappret för att behandla skadan. 300 jävla ark toapapper senare och det blöder fortfarande. Börjar bli smått panikslagen och orden blodtransfusion far genom mitt huvud ett antal gånger. Så här mycket blod har jag nog aldrig sett live, inte ens när jag har mens.
Vad göra nu?
Kan ju inte sätta ett plåster på för jag är ju fetare än en oljeskadad pingvin ingniden med en chicken Mcnugget. Jag måste avfetta på något sätt...Hmm, alkohol... Jo men rakvatten blir bra! Fram med en bommulspad bara så ska jag...
....

Den smärtan...... Den smärtan.

Efter att ha stått med öppen mun och inte blinkat i ett par minuter vänder jag mig om och börjar krafsa efter ett plåster. Ett stort ett måste jag ha, allra helst ett bandage och en rullstol. Får bli ett med elefanter, lejon och giraffer på. Vänder mig om och ser att hela badrummet ser ut som en smärre brottsplats, det är blod i badkaret, på golvet och blodiga toapappers tussar överallt. Medans jag hoppas på att någon av mina föräldrar har samma blodgrupp som jag städar jag snällt upp efter mig och linkar ut från olycksplatsen med ett plåster som redan håller på att lossna. Känner verkligen att jag fick en lugn stund för mig själv att varva ner och koppla av på. Nästa gång jag vill komma ner i varv ska jag skalpera mig själv.
Som tur är är jag ledig imorgon, så jag slipper sjukskriva mig. Lär väl få en livsfarlig infektion och dö om jag så mycket som ens böjer på benet.

Dagens falska marknadsföring: "Venus Divine - Reveals the Godess in you"

Alltså shit jag måste verkligen tvätta bilen.

Ja det måste jag.

Jess Jess

JAG HAR EN NY DATOR! En såndär bra en, som inte är långsam utan snabb. Och den är hel också vilket är bra. På den kan man spela sims, and it will work.

RSS 2.0