Min fina blåg.

Som ni kanske har märkt så har jag hållt på att ändra med min bloggdesign nu på senaste tiden. Det blev väl... så häftigt som det kunde bli med mina mycket grundläggande kunskaper om HTML koder, som jag antagligen har tack vare Lunarstorm. Man ville ju kunna länka till sina Lunajkamjater på sin presentation. Det var på den tiden man hette "Puppyflowerpower", hade "DrakULLA" som visningsbild för man hade inte råd att knappa in PRO fån sin Nokia 3310a, och dagens höjdpunkt var när man hade fått två trampande fötter från en populärare tjej i klassen med guldsiffror som visade att hon hade mer "Lunarstatus" än en själv. Aaaah, those where the days. Eller inte.

Men nog om min fruktansvärt tragiska barndom, och över till något ännu värre: Västtrafik.
Det är tamejfan helt omöjligt att förstå grejen med deras priser! 5 kuponger in till Göteborg! Och vad kostar det för dom att köra deras sunkiga gamla plåtburk in dit? En gubbe/tant som gasar och bromsar, en uppsättning Sopi-påsar, en elräkning och en prenumeration på Metro?  Thats it!!! ..... Nästan.

Detta inlägget hade väl ingen som helst mening egentligen... jag vill bara göra er uppmärksamma på att jag vet att jag ändrar utseendet på min blogg, och att jag tycker det är dyrt att åka kommunalt.

Fler saker som är för dyrt:
- Bio
- Cirkus
- Bensin
- Fika
- Bostäder
- Hudvård

The Noodles

Om ni som jag också har lagt märke till en av de största katastroferna i samhället just nu så kan ni pusta ut. Jag har nämligen kommit på en lösning! Och nej jag pratar inte om segregation eller om  bostadsbristen, utan något minst lika illa: Ändringen på Eldoradonudlarna!
Om man handlar på Willys vet man att utbudet av snabbnudlar inte är så stort. Det finns Eldoradonudlar, och... jag tror att det ligger någon annan sort där också men jag är inte säker. Men, grejen är, att nudlarna faktiskt inte alls var äckliga, utan tvärt om, ungefär så goda som snabbnudlar kan bli. Men så hände en grej som ruskade om marken under alla studentfötter: Nudlarna började bli slafsiga, mjuka och ... allmänt fail. Jag vet inte om det beror på att dom har ändrat i receptet eller lagt produktionen någon annanstans i Kina där man inte har tillgång till riktiga nudelingridienser. Men, nudlarnas Nelson Mandela som jag är, såg jag ett problem och kom med en lösning, och här är den:
Koka inte nudlarna, utan koka upp vatten och häll över. Spara någon deciliter. Låt dom bli mjuka. Häll av vattnet och blanda upp buljongen i den sparade decilitern. Häll över nudlarna igen och blanda. Häll över Thai Sweet Chilli och/eller Hoi Sin sås om önskas.
Mycket omständigare, mindre slafs. Fan vad jag är bra.
 

Jag vet, jag är 5 år. Egentligen.

Dagens Nemi-moment var definitivt när min Arlakossa gick att hämta ut nere på Hydro 8D Efter att duktigt ha samlat 6 streckkoder från diverse mejeriprodukter, fick jag min röda lilla plysch-ko. Jag har aldrig varit lyckligare. Åtminståne inte i fem minuter iallafall :)

Muuuu

RSS 2.0