Intelligenta svar och Ibuprofen

Det absolut svåraste som finns är att försöka hålla sig vaken när man är riktigt trött...  jag brukar kompromissa med att stänga ögonen... För...man behöver  ju inte ha ögonen öppna om rummet är helt svart.. Det är bra. Men det blir onekligen svårare att försöka hålla sig vaken. En sak som förvärrar en sådan situation ännu mer är att försöka vara med i ett samtal undertiden. Jag vet inte hur.. men på något sätt när jag gör detta så hamnar jag någonstans mellan dröm och verklighet.  Det blir helt enkelt så att jag helt plötsligt kläcker ur mig det som min hjärna ligger och tänker på för sig själv. 
Exempel. 
Jag och hästen ligger och pratar innan vi ska sova. 
Någonstans i fjärran hör jag att det är mig han pratar med. 
Öppnar munnen för att försöka svara.
-"Är dom i samma rum?".....
-".. Öh.. va?"
-"Syr dom på samma kudde?!" 
-"...Öh?" 
Och helt plötsligt rycker jag till och inser att jag frågat om det jag ser framför mig när jag stänger ögonen och råkar.. halvsova. 
-"Öh va nej det var inget.. vad sa du?" 

Samma sak igen kvällen efter:
-"Vet du hur mycket?"
-"Mmm.. som en liten planet."
-"..... A..... med hästar på..?" 

Alltså verkligen. Min hjärna skrämmer mig. Jag får börja tejpa upp ögonlocken i pannan när jag ska sova eller något. 


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Och för att uppdatera er, kära läsare, kan jag meddela att Ipren har bytt förpackning. Det ser nu mera ut som att det står "Bäst före 1970" på baksidan.  Iallafall på den orangea. 



RSS 2.0