Nej, jag bloggar inte bara om sjukdomar. Men det är synd om mig!

Jag har ju då fått den häpnandsväckande turen att belönas med ännu en sjukdom under detta kvartalet. Denna gången började det med att jag fick feber och hade ont överallt och kände mig allmänt helkass. Följande kväll så det ut som om jag precis hade svalt en sked med keso i halsmandlarna (en liten sked iallafall... ) och nästa dag fick jag reda på att jag hade halsfluss. En ganska så precis tidslinje.
Visst kan det vara skönt att bli lite sjuk ibland, så att man kan ligga hemma och sova och inte göra ett piss, men det är fan inte så lägligt när situationen är precis den motsatta (plus att jag mår mer än lite sjuk) Jag har inte tid att vara sjuk nu, jag har ju massor att göra! Körkort, redovisningar, julmiddagar, projektarbete och fan och hans moster (Haha, Satan har en mamma. Hon heter Gunilla Hazelwinkel). Så resultatet har ju inte varit att jag har vilat det jag egentligen behöver. Idag var jag ute och övningskörde, men jag fick mensvärk på ÖB så pappa körde hem mig ._. Lyckat. Jävla ÖB.
Nu ska jag gå och göra ett schema  över när jag kan svälja så att jag inte behöver göra det för många gånger i onödan. Halsfluss är kanoners.

Dagens steg för vetenskapen: Man kan inte vaxa armarna med en klädrulle.

Aaa så.

I skrivande stund sitter jag hemma. Egentligen skulle jag haft lektion med en lärare vars vokabulär tillmestadels består av ordet "så". "Så" kan betyda vad som helst. Allt ifrån grillkol till Brittish Airways. Fast det vet man liksom aldrig. Men denna lektionen flyttades, för det var jobbigt för henne att städa på fredagslektionerna. Eleverna tvättade aldrig klart sina penslar i tid så därför kom hon försent till våran lektion. Därför gör hon ett korståg i vårat schema och flyttar runt lite engelskalektioner och vips så har hon fördubblat antalet håltimmar för mig :D Så istället för att hon kunde sagt åt sina elever att börja städa 10 minuter tidigare så har hon fixat att jag får håltimmar 80% av mina skoldagar. Det känns ju lite.. a så. Ni vet... typ. Så.
Jag blev ju helt överlycklig. Givetvis. Sån här slåeende intelligens gör mig alltid på bra humör :D

Så nu sitter jag hemma och skall förtära min lunch som består av "Kyckling på Indonesiskt vis" från Findus (Inte Felix som jag nämne i något annat inlägg. Piskrapp på mig. Detta ska jag inte komma undan med..) och årets första julmust!!! Iofs har julmusten legat i kylskåpet i lite över en vecka. Det har nog min hjärna också, för imorse tog jag pappas nycklar till skolan. Det hade ju varit helt okej, om mina matteböcker låg i garaget. Förresten spelar det ingen roll om jag har matteböcker eller inte. Jag lider utav ett allvarligt förståndshandikapp när det gäller siffror och det är desvärre obotligt. Att gå på matte TTF är ungefär som att ge nässpray till någon med AIDS. Det hjälper fan inte



Wednesday bloody wednesday

Eftersom våran skola är så givmild (HAHAHAHAHA) så får vi ta del utav stylistutbildningen på skolan. Det enda i skolan som förövrigt  har högre budget än stylisterna är det där jävla hålet som lagas i Alfa huset hela tiden.
Anyways, varje onsdag så får vi sminka oss, och idag var inget undantag (vilket det brukar vara, cirkus maximus 50% av lektionerna har varit inställda av någon anledning. Kanske för att läraren blev påkörd utanför skolan och fick en whiplashskada. Men jag vet inte säkert.)
Men idag kladdades det med vax och latex för att skapa en riktigt nice "I've got an abusive husband" look.  Och här är resultatet av Ronjah's creatzione, mobilkamerakvalitet och allt:



Hahaha, jag tänker på den där lille killen på Youtube som säger BLUUUUDH!!! BLUUUUUDH!!! Not funneeey!!!!!!!

(http://www.youtube.com/watch?v=-fVDGu82FeQ&feature)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dagens fundering: Undra om Jesus hade fjortisfester på Betlehems Bygdegård?

RSS 2.0