Grattis Sophie 18 år

Vår skola + organisation = nej.
Men nu verkar det faktiskt som att mitt schema börjar arta sig och fungera normalt. Men det var ju dumt att skylla på expeditions-Peter att schemat inte har fungerat, det var fruktansvärt fel av mig. Vad jag har fattat nu är ju att schemat kommer i ett så kallat "gör-det-själv" kit, där man får hålla reda på och fixa sina lektioner, alldeles själv! :D Det är nästan som Hobbex. Inte alls konstigt att detta är en estetisk linje. Jag har nu hantverkat ihop både Engelska C och pillat bort Småföretagande A. Att det sedan fanns ett instruktionspapper med kurser jag har valt i en pärm på Peters skrivbord är ju en annan sak. Jag kan ju faktiskt inte kräva att han ska veta vad som ska stå på mitt schema.

Men nog med ironi nu.

Idag fyller Sophie 18 år :) Grattis på henne :D
Själv tycker jag mest det är jobbigt att fylla år, man blir så centrerad. Det är så jobbigt med kalas. Man måste vara födelsedagsbarn, höra grattis och få massa uppmärksamhet. Man ler påklistrat mot folk och kommer på sig själv att säga "ååååh tack så mycket!!!" onaturligt högt 3 gånger till samma person.

På allmän begärnan!

På allmän begäran har jag nu börjat skriva i min blogg igen! Det känns faktiskt lite rörande att folk hade saknat den :') Men inte konstigt, så häftig som jag är.
Sen jag skrev sist har jag hunnit besöka främmande exotiska platser, och då menar jag inte Korfu som jag åkte till under sommarlovet, utan skolan... Just det, i skrivande stund har skolan börjat igen, efter en mycket givande projektarbeteskickoff, som varade i sisådär 4 dagar. Väldigt spännande.
Skolan har också brutit traditionen med att byta namn detta året! Synnerligen brutalt om ni frågar mig.
Men idag var det alltså lektioner enligt schemat, vilket innebär att vi hade 2 stycken; Projekt och företagande och Arbetsmiljö och säkerhet. Sistnämnda går ut på att man trycker ihop 36 elever i en sal och pratar om bra arbetsmiljö. Förstnämnda innebär att man ska kunna samarbeta i hop med 36 elever av vilka jag inte tål är ca 95%. Bra odds. Men eftersom att jag drog en lapp med en nyckelpiga och en 2a på, fick jag komma i samma grupp som Alexandra :D Uppgiften vi fick gick ut på att skriva om betygskriterierna på ett mer lättläst och förståeeligt sätt. Klockrent.

Igår kom jag och en kompis in på ett samtalsämne om såkallade "Love Dolls", som är en natrutrogen människa i full storlek, utrustad med... allt en människa har, och kan användas både som sexparter och som andra delen i ett riktigt förhållande. Ni har säkert hört talas om detta och jag låter er döma själva om det är patetiskt eller praktiskt, men iallafall, jag grävde lite djupare i ämnet för att kolla utbudet liksom...  Mycket talar om att det var en man som kom på den här idén från början, och att han förmodligen gjorde en avbild av sig själv när han skapade den manliga versionen. Jag dog av skratt. Hunk!

  

RSS 2.0