Poliskeps

Varje morgon är det likadant. Man vaknar, snoozar ett par trehundra gånger, och efter man har gnuggat klart sig i ögonen och sträckt lite på lederna så slår man på TV:n. Vad möts man av då? Jo, dom där jääävla ring-in-och-vinn programmen.

PÅ 4 OLIKA KANALER SAMTIDIGT!

GISSA ORDET, BÖRJAR PÅ BIL!
Vaaaaaaad kan det vara?? Ring in och säg ditt ord! Det är baaara att ringa, jag ska bara stå och tjata med min gnälliga röst i 20 minuter först för att tillräckligt många ska ringa in så vi har råd att ge bort några pengar ifall någon mot förmodan skulle gissa rätt ord. Fast det klart, gissar man rätt ord så måste du ju gissa en gåta först ändå. Rätt datum ger pengar, vilket gör att du har ytterligare en chans på 365 att vinna 25.000 kronor i JACKPOT, YHÄ!
Jag vet inte vilket utav dem det är, men helt seriöst, när någon stackars tant har kommit in och lagt ihop 1 och 2 och fått fram att det är "Ulla-Marie" (mycket vanligt flicknamn enligt programledaren) som är flicknamnet de söker, ja då ska hon tvingas gissa ett datum också!
"Kom igen Inga, nu har du chans på 57.000! Vilket datum döljer sig bakom skylten?!"
".. Fjärde April?"
"Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee det va inte deeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Inga, det var 21 Augusti! Men Inga, du går hem med 500 kronor ändå, så du går inte lottlös!"
Nemen OJ vilket tillskott på pensionen. Efter vinstskatt kanske du har råd med en mazarin till kaffet.
Och som det så ofta blir då kan ju ingen gissa rätt ord lägre, för att orden som dom söker FINNS INTE.
"Det är heelt vanliga ord här på Ring-o-ling!" - Står tjejen och säger.

Jo men då kan vi ju ta några heeeeeeelt vanliga ord och pojknamn som har varit med och gett pengar.
Pangbil. Mycket vanligt ord.
Poliskeps. Lika vanligt som till exempel bagarstrumpa och advokatkalsong
Eller pojknamn för 25.000 = Jukka. Ja men det klart att det är Jukka, fett vanligt här i FINLAND. Nej just det ja, Sverige var vi i. Kanske hade "ryckande höftrörelser" varit en bättre ledtråd?
SNÖFLI_ _ A ? VAD BLIR DET? Neeeeeeej, SNÖFLICKA var det rätta ordet!
B_GGKURS? NEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ inte buggkurs, BYGGKURS sökte vi! Jajemen, helt vanligt att man samlas i den lokala föreningssalen och tar en byggkurs med sina väninnor.
AAAAAH JAG FÅR RYCK. Och ändå kollar jag. Jag är inte frisk.

RSS 2.0