Den om han med inbyggd respirator

Varför behöver inte telefonförsäljare andas?

"Hejjagserhärattduharhaftentidigareprenumerationpåveckorevynmenvadbranukandubeställaenprenumeratinpåfyra
nummerförendast98kronorochdetärendast98kronorvitalaromvistårförportotochalltingochdukommerfåprodukter
fråndethärjättebramärketsommanendastkanköpahosfrisörerivanligafallochdufårfyranummerutavveckorevynförbara
98kronorochdettillkommeralltsåingenannankostadutanendast98kronorsåvadsägerduärdetnågotduärintresseradav?"

"....-Öh... Nej tack?" 

"Nejmenokejdåtackförsamtalethejdå" 

Jag märkte hur jag blev helt blå i ansiktet för jag satt själv och höll andan bara av att lyssna på honom :O 

Sagan om Stockholm

Det var en gång en FOG lärare som hette Marcid P-Edit. En dag beslutade Marcid sig för att han skulle ta med sig sin lilla skara av elever till Stockholms möbelmässa, och så blev det. Den 4 februari var datumet då vallfärden mot hufvudstaden begav sig. Alla barnen gick upp i ottan för att ta x2000 till Stockholm som avgick klockan nollsexnollnoll från Göteborgsstationen. Vilket innebar att klassens stackars Kungsbackabor fick ta pendeltåget klockan nollfemsjutton. Bland dessa Kungsbackabor fanns det två töser, den ena hette Emma, och den andra hette Ronjah.
Flera hundra timmar  innan soluppgången rullade tåget igång och inte länge dröjde det innan flickorna drabbades av den förödande åkomman; åksjuka.
Ungefär tre helvetiska timmar senare stod tåget på mark med riktnummer 08 och eleverna steg ut, ivriga att möta dagen.
Till mässan erbjöds det tunnelbanefärd och gammal hederlig promedad.
Fram till lunch kunde de båda flickorna Emma och Ronjah knappt koncentrera sig på omgivningen, ty det voro trötta och hungriga. Men efter förtäring fick det åter igen tillbaka intresse för möblemangen på plats, och började den interresanta påsjakten. En påsjakt går ut på att gå till så många montrar som möjligt och samla gratispåsar. Vissa är tomma, medans vissa innehåller små godbitar. Dagens största fångst var en grå påse från Carpet Concept som bl.a innehöll en tumstock och en skalpell. Dessa påsar innefattade dock en viss vikt, som resulterade i att dessa modiga påsjägare fick lida av träningsvärk ett par dagar efteråt.
Efter denna intressanta vistelse började dagen lida mot sitt slut och färden hemåt skulle tas i akt. På tåget hem bjöds det på olika alkoholhaltiga drycker. Marcid och hans elever, samt Marcids hejduk Anna A-Så, tycktes gilla dessa drycker och besökte bistron regelbundet. Vilket var mycket trevligt, samt en aning surrealistiskt. Ännu idag är frågan om huruvida detta skall påverka elevernas betyg okänt... Alla är dock överrens om att detta var en toppendag. Bortsett från eventuella dagen-efter-känningar och ont i fötterna.


 

RSS 2.0