Nagellack

Jag har precis målat naglarna. Det blev nästan lika bra som om en blind med öngonbindel och Parkinsons skulle ha gjort det. Och inte nog med det så är klockan 11 och femhundra lager lack kommer inte hinna torka tills jag vill sova. Så sen kommer man att kunna avläsa mitt hår och mitt täcke i nagellacket också. Stabilt. Mina naglar kommer att se ut som.... Gröt.
Nu är jag arg på mina naglar. Det är lite patetiskt. Men mest häftigt, för det bestämmer jag.

Vi har en skivtelefon i hallen. Den är grön.

Haha, en gubbe (äldre herre) ringde nyss till våran hemtelefon, och frågade efter Ingrid. Jag förklarade för honom lugnt och vänligt att Ingrid inte bodde här, utan att han hade slagit fel nummer. Han läste upp nummret för mig och det visade sig att han hade slagit fel slutsiffra, en femma istället för en tvåa (jag kan inte skriva mitt hemnummer här, men risk för alla mina galna bloggfans som kommer ringa ner telefonen.. ja ni fattar) På rösten lät han nu väldigt förvirrad, och jag förklarade för honom att han skulle slå om det nummret som stod på lappen.
-"Ska jag ringa.... *siffra* *siffra......*siffra* .... *siffra* ?
-"Ja, det ska du göra"
-"Jaha...., säger han och börjar trycka på knapparna: *beep* .. *beep*

Sen la jag på luren för att inte le sönder mina käkar, eller göra gubben mer förvirrad.  Det är inte lätt med modern teknologi. Men han ringde aldrig hit igen, så man kan ju alltid hoppas att han kom hem till Ingrid tillslut.


Idag är våran stylistlektion inställd. Det har aldrig hänt förut. Detta är första gången.



NAAHT.

--------------
Min visdomstand har börjat titta fram nu förresten, och man kan se den! En liten vit pigg som ligger där, inbäddad i ett rosa täcke. Den är så vacker. Detta ska bli som en liten följetong tänkte jag, som min egna lilla graviditetsblogg. Varje dag skriver jag något nytt om tanden, vilken vecka den är i, om den föredrar Pepsodent eller Colgate, vad den får tugga på eller om den sparkar. Tycker ni inte att det låter som en bra idé?

Jätteonödigt inlägg. Som inte behöves läsas. Egentligen. Eller kanske lite. Ni kan ju kolla på det iallafall. Om ni inte har något annat för er..

Egentligen så tänkte jag skriva ett inlägg om hur mitt Comviq Kompis har gått ut,  och att jag inte har fått ett  "Du ringer nu med vanligt Comviq Kontant" sms. Så att utan att utan vetskap om ändringen av prisplanen har jag i godan ro smsat upp alla vanliga pengar. FRUSTRATION! Detta har hänt 2 månader i rad nu och jag tänkte att om det händer en tredje gång då ska jag fan hänga ut dem i min häftiga blogg så ska dom få se på andra bullar! Medeltidshäckling skulle det blivit. Med ruttna kålhuvuden. Men så hände det givetvis inte den är gången. Lycka blandat med besvikelse.

Så.. eftersom det inte hände så får jag skriva om något annat:

Min asfräsha, helt på tapeten dundercoola visdomstand håller på att växa upp. Det resulterade av att jag låg sömnlös en hel natt för att jag inte kunde stänga munnen för att en stor uppsvullen klump av tandkött låg ivägen :D Fett trendigt alltså.
Undra varför man får visdomständer egentligen...? Kanske för att tänderna ruttnade bort så fort förr i tiden att man fick ett par bonuständer.. typ.. ifall att. Eller så är det en signad gåva från ovan som bara visa och kloka människor får. Det skulle ju definitivt förklara varför jag får dom 8D


I Söndags såg jag Kung Fu Panda med Martin Den var bra, jag trodde att den skulle vara sådär hysteriskt epileptisk som alla animerade filmer är nu för tiden (ja ush och tvi för dagens barnprogram i allmänhet) men den var faktiskt bra. Vi fick ju också ett bra tillfälle att använda popcornmaskinen han fick i julklapp av oss 8D Den fungerade perfekt. Kanske inte lika perfekt när oljan tog slut och vi skulle poppa med smör andra gången. Fast dom var rätt goda dagen efter när det brända hade vädrat av sig.

RSS 2.0